feesten

 

WORKSHOPS TER BEVORDERING VAN TEAMBUILDING
lees verder...

SPECIALE WORKSHOPS
Lees verder...

VRIJGEZELLENFEESTEN
Lees verder...

 

WORKSHOPS TER BEVORDERING VAN TEAMBUILDING

terug...
Heeft u leuk personeel, maar zou het onderling wel iets soepeler mogen? Dan is samenwerken aan een leuk projekt een goede manier om elkaars zwakke en sterke kanten te leren kennen. Wij hebben ruime ervaring met dit soort workshops en zullen met heel veel plezier ook uw personeel verbaasd doen staan over hun eigen kunnen!

 

SPECIALE WORKSHOPS

terug...
Een gezellig dagje of dagdeel met alle nichtjes, schoonzussen, voor moeders verjaardag, voor het 20 jarig huwelijk van je ouders enz. Niet alleen leuk en leerzaam maar ook nog eens een geweldige herinnering mee naar huis!
Natuurlijk worden dit soort workshops door ons op maat gesneden. Een hele dag of liever drie uurtjes, mt of zonder eten het kan allemaal. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en zullen vooraf met u bespreken wat voor ontwerp of ontwerpen er in mozaiek zullen worden uitgevoerd.
Neem contact met ons op als u meer informatie wilt.

 

VRIJGEZELLENFEESTEN

terug...
De resultaten liegen er niet om!
We bespreken van te voren alle persoonlijke wensen want onze workshops worden 'op maat gesneden'. Wij laten je ons fotoboek vól met ideeen zien zodat we samen met jou ook iets origineels voor jullie vrijgezellenfeest kunnen ontwerpen. De kleurtjes en het thema worden aangepast aan de smaak van het bruidspaar. Misschien willen ze een tafel met een patroon van zonnebloemen? (de bloem van de liefde) of een tafel vol hartjes, misschien houden ze van duiken, bergen beklimmen, golfen of willen ze iets in mexicaanse of indiaase stijl... het kan allemaal verwerkt worden in het mozaiek...


Kosten voor deze speciale workshop bedragen €40,00 per persoon (3 uur) of €47,50 per persoon (4 uur). Dit bedrag is inclusief standaardmaterialen, voorbereiding, begeleiding door enthousiaste en ervaren docenten, koffie, thee en een lekkere versnapering.
Minimum deelname 6 personen. Vanaf 12 personen mag de bruid gratis meekomen. Wilt u meer weten over een eventuele verdere invulling van de dag? Wij hebben heel veel leuke tips! Van picnics in het Vondelpark tot High Teas in een heel gezellig restaurantje, puzzeltochten door de jordaan, rondleidingen, boottochtjes en heerlijke plekjes voor lunch of diner.

 

"Bedankt voor de leuke middag die jullie voor de medewerkers van de sector welzijn en burgerij hebben verzorgd.

Goed geregeld, leuke stemming! We hebben er van genoten.

Nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groet,

Ben Westendorp.

Sectorhoofd welzijn en burgerij

Gemeente Ouder-Amstel"