Loved 4 Ever

 

Loved 4 Ever - bijzondere gedenktekensIemand van wie u veel houdt verliezen is een moeilijke en pijnlijke ervaring. U wilt zich diegene blijven herinneren en een passende grafsteen is dan ook uitermate belangrijk. Wat te doen als u diegene echt niet onder zo een akelige grijze steen wilt begraven omdat dat gewoonweg niet bij hem of haar past....
leesverder
         
         
         
         
         
   
         
In zo'n geval kunnen wij u helpen van het graf iets heel bijzonders te maken met een speciaal voor hem of haar ontworpen en met mozaiek bekleedt gedenkteken. Een zeer persoonlijke en blijvende herinnering!

Als u nauw betrokken wilt zijn bij de totstandkoming dan hebben wij daar het volste begrip voor. Sterker nog, wij hebben graag dat u met ons meedenkt want u kent de overledene tenslotte het beste en uw aansturing is voor ons van het grootste belang. Indien u daar behoefte aan heeft nodigen wij u en misschien nog wat vrienden en/of familieleden graag uit om bij ons in het atelier letterlijk uw steentje bij te dragen.

Deze projekten zijn tijd- en leeftijdloos en worden door ons altijd op maat gesneden. Ieder stukje wordt door ons met de hand gesneden of geknipt en het gaat hier om een zeer arbeidsintensieve techniek.


Hiervoor gelden dan ook geen standaardprijzen. Wilt u toch graag een prijsindicatie? Bel of email ons dan gerust op info@s-tiles.nl voor meer informatie of voor het maken van een persoonlijke afspraak.


"Nu de gedenksteen voor Hella zo prachtig staat op de begraafplaats en wij binnenkort haar leven weer gaan gedenken met eten, drinken, verhalen, lachen en huilen, is het een goed moment om jullie te bedanken. Natuurlijk voor het vakmanschap en de begeleiding maar nog meer voor jullie betrokkenheid, warmte en steun (klinkt misschien gek, maar dat was het) tijdens het hele proces, van eerste telefoontje via de ontwerpen en het plaatsen tot het zo goed bij Hella passende flower power gedenkteken dat er nu staat.
Heel, heel, heel veel dank. Wij zullen jullie nooit vergeten!
Liefs, Ellen (ook namens Et, dat weet ik zeker. Elke keer als hij over de steen begint, zie je iets in zijn ogen...)"